Blogi käyttöön ja pientä matkakuumetta!

Blogialusta on saatu käyttöön ja bloggailu hieman alkuun. Toivottavasti saan hieman ulkoasua ja muuta säädettyä tässä ajan mittaan!

Blogi perustettu lähinnä tulevien reissujen suunnitteluun ja matkakohteiden fiilistelyyn. Toivottavasti tästä muutkin reissujaan suunnittelevat saavat inspiraatiota ja tietoa matkoihin. Lisätietoa blogista ja sen pitäjistä kokoan Tietoa blogista -sivulle myöhemmin.

IMG_2187

 

Talvilomalla on  tarkoitus matkata Egyptiin, Hurghadaan. Pienellä jännityksellä ollaan uutisointia seurattu alueen tapahtumista, mutta ihan turvallisin mielin olemme lähdössä. Reissuun lähtö on 12.2.2016 ja paluu viikoa myöhemmin. Lennot löytyi ebookersin kautta ja lentoyhtiönä Turkish Airlines ja välilasku on Istanbulissa, Turkissa.

Hurghada valikoitu matkakohteeksi oikeastaan puhtaasti Punaisenmeren tarjoamista loistavista sukellus mahdollisuuksista. Kipinä sukellukseen syttyi meillä viime kesän Portugalin reissun jälkeen, kun ajattelimme, että jotakin uutta kaipaisimme  reissuille ja vedenalainen elämä on kiehtonut aina.

Lähdimme asiaa työstämään ja päädyimme sukelluskurssille, ajankohta menin kuitenkin myöhempään, joten avovesisukellukset jäivät suorittamatta. Hurghadassa nämä saadaan mukavasti sitten suoritettua.