Kolme kuukautta reissuun!

Voi ei, reissuun on enää kolme kuukautta! Laskeudumme 28.5.2016 NYC JFK kentälle!! Toisaalta todella upeeta, mutta on vielä niin paljon mitä pitää tehdä, selvittää ja jotenkin tuntuu ettei saa aikaiseksi mitään!

IMG_2307

Tilanne katsaus on kuitenkin tämä, että

Järjestettynä on
 • Lennot Helsinki-New York ja Miami-Helsinki
 • Autovuokra hoidettu Budgetista 1.6.-24.6.2016.
 • Reitti melko selvä, oma postaus USA matkareitti.
 • Ihan muutamia must-see -paikkoja on katseltu valmiiksi
Autoluokka on Midsize SUV Ford Escape tai vastaava. Toivottavasti olisi jotakin tällaista!
Autoluokka on Midsize SUV Ford Escape tai vastaava. Toivottavasti olisi jotakin tällaista!
Vielä hoidettava
 • Kaikki majoitukset
 • Mitä halutaan tehdä missäkin
 • Tutusta tarkemmin Blue Ridge parkaway -reittiin
 • Adapterit
 • Shoppailu mestojen tsiigailu. Merkit mitkä kiinnostaa on ainakin Carhartt, Nike, Vans, Levis, Timberland.
Lähempänä reissua hoidettavat
 • Spotify listat – Matkamusaa! Tietty jenkkiradiot on varmasti jees myös!
 • Dollareita vaihdetaan jo etukäteen pankin, Forexin tai jonkun kautta
 • ESTA – ehtii vissiin kolmisen viikkoa ennen reissua
 • Jenkki prepaid puhelinliittymä jonkinlaisella data paketilla. Saa tilattua ennakkoon ja SIM-kortti toimitetaan kotiin. Pakkohan sieltä on päästä nettiin! 😀

Navigaattori autoon hankitaan Nykistä jostain Wallmartista tms. Tämä siksi, että autovuokraamosta maksaa saman verran vuokra-ajalle kuin ostaa omaksi.

Vielä en tiedä voisinko lähteä matkalaukku suhkot tyhjänä ja täyttää laukut ihanilla American tuliaisilla. Näkee lähempänä, kun tietää miten jää   shoppailurahaa.

3 kommenttia artikkeliin ”Kolme kuukautta reissuun!”

 1. Kiitos kivan näköisestä blogista! Itse olen myös lähdössä roadtripille Jenkkeihin toukokuun lopussa mutta meidän reitti onkin länsipuolella. Samoja asioita mietimme kun te, eli prepaid-liittymät joissa olisi netti, tarkoituksena käyttää puhelinta GPS:nä (tavalliset paperikartat tukena jollei joka paikassa ole kuuluvuutta), reitin suunnittelua kuumeisesti, ruokapaikkojen kartoitusta sekä outlet-mall:ien kartoitusta :).
  Itseäni kiinnostaisi myös blogin pitäminen matkan päällä mutta en ole vielä aloittanut blogia, en tiedä millä kielellä kirjoittaa kun äidinkieleni ei ole suomi ja ystäviä ja sukulaisia löytyy useammasta kieliryhmästä ja maasta, mukaanlukien tietty suomenkielestä ja suomesta. Pitää harkita vielä.
  Tulen seuraamaan teidän matkasuunnittelua ja varsinaista matkaa teidän blogista.

  1. Hei Paulina ja kiitos mukavasta kommentista! Kiva tietää, että joku tulee seuraamaan blogiamme! 🙂

   Wau, upeaa reissua länsi-rannikolla! Sielä onkin paljon nähtävää ja koettavaa myös!

   Mitä tuohon kieleen tulee, niin aika yleisesti on yksi tai kaksi pääkieltä ja jos vielä sitä kolmatta tarvitsee niin on ruotsiksi samaan postaukseen lyhennetty loppuun. Tämähän tietysti riippuu ihan siitäkin kuinka paljon itse pystyy ja on valmis käyttämään aikaa. Kannattaa muistaa, että kuvat välittävät tunnelman mielestäni kaikkein parhaiten yli kielirajojen kaikille!

   1. Moi taas! Me ollaan jo matkassa ja päätin sitten n. viikko ennen matkan alkua laittaa blogin pystyyn jotta kiinnostuneet voivat seurata. En ole ehtinyt ollenkaan miettiä layoutia joten rivit hyppii ja tiettyjä osioita en saa poistettua jne jne.. mutta siis jos haluatte seurata niin tässä on linkkini (päätin sitten kirjoittaa ruotsiksi) : https://trippinaroundblog.wordpress.com/

Kommentointi on suljettu.