Orlando – Universal Studio

Hip hei,

Pitkään me arvottiin, että raaskitaanko mennä huvipuistoon, ilma oli hieman epävakaa ja aamullakin satoi. Hinnatkin olivat melko suolaiset, 165 dollaria per naama (kahden puiston lippu). Tämä melkein pakollinen, jos haluaa Isle of Adventures puolelle, eli ilmeisesti uudempi puisto, jossa Harry Potter alue ja rakenteilla oli aika siistin näköinen King Kong alue.

IMG_3190

Nooh, kuten arvaatkin, kyllähän sitä piti sinne mennä ja olihan se hieno paikka jo ihan itsestäänkin. Mainitsemani Harry Potter alueella kyllä pääsi lähimmäksi HP maailmaan mitä nyt ”normitallaaja” voi päästä. Oli niin aidon oloista kaikki linnat, kylät ja kaupat.

IMG_3155IMG_3144

Jollain tapaa tykkäsin ”vanhasta” puolesta myös paljon, missä oli klassikko Simpsonit. Alue oli symppis ja siihen aikaan kun menimme myös hyvin rauhallinen ja väljä.

IMG_3180 IMG_3181

Älypuhelimeen kannattaa hankkia Universal puiston appi, josta näet kartan, vinkit ja jonotusajat laitteisiin. Hyvä idea on myös napata CocaColan juomamuki, mihin voit täyttöpisteillä ottaa colaa, hintaa taisi olla reilu $10. Vesipisteitä toki on omalle pullolle. Huomasimme tämän itse vaan hieman turhan myöhään.

Tekemistä ja näkemistä riitti, joten kannattaa tuonne varata koko päivä, aamusta iltaan. Selvisimme kohtuu hyvissä ajoin alueelle, edessämme oli kuitenkin ajomatka Orlandosta Miamiin illan vaihtuessa mustaksi yöksi!