Tietoa blogista

Hei, kiva kun vierailet blogissa, toivottavasti viihdyit hetken! Laita ihmeessä kommenttia, sillä kaikki palaute, vinkit ja kehitysideat ovat tervetulleita!

keta

Tätä blogia pitää pariskunta, joka on innostunut uusien paikkojen tutkimisesta, pidämme suurien kaupunkien tarjoamasta jännityksestä, loputtomista mahdollisuuksista löytää aina jotakin uutta. Pysähdymme taukoamatta nauttimaan arkkitehtuurista, oli se sitten ränsistynyt lähiö tai viimeisen päälle suunniteltu kaupungin ydinkeskusta, löytää silmät aina jotakin.

Olemme molemmat myös hyvän ruoan ystäviä, joten maiden ruokakulttuuriin tutustuminen on meille tärkeää. Yleensä juuri sen hyvän, erityisen, makuhermoja hivelevän ravintolan löytäminen on meille se haaste. Olemme matkanneet ympäri Eurooppaa, pitkiä matkoja kiitävissä junissa ja nauttineet rantalomista turkoosin meren ja loputtoman hienon hiekkarannan äärellä. Juuri nyt olemme innostuneet sukelluksesta ja ensimmäinen puhtaasti sukellusmatka on takana päin. Sukelluksesta jäi erittäin hyvät fiilikset ja sitä haluaa harrastaa jatkossakin!

IMG_2371

 

Image 5

Tarve blogin pitämiseen lähti siitä, että haluamme kanavan läheisille ja tietysti kaikille matkailusta kiinnostuneille, josta voivat seurata matkaamme läpi Yhdysvaltain itäisen rannikon. Reissuun lähdetään toukokuussa 2016, joten reissuun vielä hetki aikaa, joten ehdimme vähän fiilistellä ja miettiä matkasuunnitelmia myös blogissa. Päätimme jo oikeastaan elokuussa 2015, että seuraava matkakohteemme on Yhdysvallat, emme oikeastaan tehneet muuta kuin säästettiin matkakassaan kunnes tammikuussa 2016 reissu oikeasti muuttui todeksi, kun ostimme liput HEL-NYC, MIAMI-HEL. Vasta nyt jotenkin heräsimme, että hei säästämisen lisäksi varmaan pitäisi oikeasti miettiä myös mitä reissulta haluamme ja missä käydä. Joten blogi tulee pohjustamaan aikaa ennen reissua, itse matkalta tarkoitus postata päivityksiä ja tietysti reissun jälkeen kootaan fiiliksiä!

Aikaisemmista reissuista on ajatus koostaa blogiin ainakin kuvagallerioita mm. kuukauden interrail reissulta ja muista yksittäisistä matkoista.